28.6.2013

Uusia kelim-mattoja neutraaleissa sävyissä


Saimme valikoimaamme kuusi kappaletta aivan ihania Private 0204 vintage kelim-mattoja, joista jokainen on uniikki yksilönsä. Matot ovat 40-50 vuotta vanhoja, niistä on pesty meressä värit pois, kuivattu rannalla auringossa ja lopuksi vielä värjätty neutraaleilla värisävyillä. Meiltä löytyy valkoista, vaaleanharmaata ja tummanharmaata jokaista kaksi kappaletta.


Jokaisessa matossa on erilaiset yksityiskohdat, paikkoja ja ompeleita siellä täällä. Materiaali on pehmeää hamppukangasta.


Mattojen alle on ommeltu pohjakangas, joten ne ovat aika paksuja ja pysyvät hyvin paikoillaan.


Ihastuimme näihin saman tien kun tanskalainen Hans kävi esittelemässä mattoja meille. Ne sopivat loistavasti pohjoismaiseen sisustukseen, ja väriensä ansiosta ovat helposti yhdisteltävissä värikkääseenkin kotiin. Näitä on näkynyt myös paljon ulkomaisissa sisustusblogeissa ja -lehdissä.


Tarkemmat tiedot mattojemme mitoista saat soittamalla tai laittamalla sähköpostia info@casuarina.net. Mutta aivan ehdottomasti suosittelemme tulemaan katsomaan näitä ihan livenä, sillä jokainen matto on erilainen ja näihin ihastuu viimeistään kokeilemalla yllättävän pehmoista maton pintaa.

Kuvat: Private 0204

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti