10.7.2013

Monipuolinen Sherazade-sohva

-
Italialainen Edra on kehittänyt mielettömän hyvän sohvan, jota voi muokata täysin omien mieltymystensä mukaan. Meillä on täällä liikkeessä valkoisella kankaalla päällystetty sohva, ja sisustussuunnittelijamme Mimmu näyttää nyt miten sohvaa saa muovattua tyynyjen paikkaa vaihtelemalla. Sohvaan kuuluu kaksi isoa selkätyynyä, kaksi isoja tyynyjä tukevaa pyramidi-tyynyä ja kaksi erilaista käsinojatyynyä. Ne ovat kaikki täysin irtonaisia, ja kaiken pohjana toimii suorakaiteen muotoinen  moduuli. Tyynyt ovat sen verran painavia, että ne pysyvät hyvin paikoillaan, ja pyramidityynyjen alla on liukuesteet.


Tavanomaisin vaihtoehto tyynyjen asetteluun lienee tämä. Selkänoja ja käsinojat sohvamaiseen tapaan asetettuina symmetrisesti. 256cm leveälle sohvalle mahtuu neljäkin ihmistä vierekkäin istumaan, jos käsinojia siirtää pois tieltä. 


Tyynyt voi myös asettaa kahteen vastakkaiseen kulmaan, jolloin siinä voi löhöillä ja seurustella samanaikaisesti toisen ihmisen kanssa. 


Sohva sopii erinomaisesti tv:n katseluun. Sen täytteenä on Edran oma materiaali gellyfoam, joka antaa juuri oikean verran periksi ihmisen alla. Gellyfoamia kehiteltiin vuosien ajan laboratoriossa, sillä Edra haluaa olla tarjota vain täysin loppuun asti kehitettyjä kalusteita. Tämä takaa maksimaalisen mukavuuden, ja sohva palautuu aina ennalleen istumisen jälkeen. 


Tyynyt saa aseteltua myös ryhdikkäämmin tuomalla ne keskemmälle sohvaa. Siten siinä voi istua myös normaalisti ja seurustella samalla ystävien kanssa. Jos sohvan asettaa keskelle huonetta, voi tyynyt suunnata myös eri suuntiin keskenään. Tämä vaihtoehto on paljon käytössä julkitiloissa, joissa ihmiset kaipaavat omaa tilaa. Tätä tapaa hyödyntämällä sohvan ympärille mahtuisi istumaan vaikka kymmenenkin ihmistä juhlien aikana.


Sherazadesta saa muokattua myös divaanityylisen sohvan, eikä kaikkia  tyynyjä ole muutenkaan välttämätöntä pitää sohvalla yhtä aikaa. Erilaisia vaihtoehtoja voi varmasti keksiä loputtomasti.


Asettamalla tyynyt vain toiseen päätyyn selän taakse saa jalat oikaistua mukavasti sohvalle. 


Tämän helpommaksi ei vuodesohva voi mennä: ottaa vain kaikki tyynyt pois ja sänky on valmis. 128cm syvään sohvaan mahtuu kaksikin ihmistä vierekkäin nukkumaan. 

Sohva on nyt tarjouksessa 5000€ (ovh 12 194€), sen mitat ovat 256x128x37. Päälliset ovat irroitettavat ja siten helposti pestävissä, ja pörröisten tyynynpäällisten lisäksi meillä on sohvakankaastakin selkätyynyihin toiset päälliset. Jos innostuit sohvasta, mutta tämä väri tai materiaali ei sovi kotiisi, niin erilaisia kangas- ja nahkavaihtoehtoja löytyy tilauksesta kymmenittäin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti