13.4.2013

Gervasonin kesäkalusteita


Kesän lähestyessä parvekekalusteiden hankinta alkaa olla ajankohtaista. Meiltä löytyy erilaisia kalusteita sekä isommille terasseille, että pienille parvekkeille. Italialaisen Gervasonin lahjakas suunnittelija Paola Navone on taas keksinyt uusia ihanuuksia vanhempien klassikkokalusteiden rinnalle. Koko Gervasonin ulkokalustemallisto kulkee nimellä InOut, ja niitä voi nimensä mukaan pitää sisällä tai ulkona. Se tuntuukin kätevältä täällä Suomessa, jossa kesä on melko lyhyt vuodenaika. Kalusteet saa siis sijoitettua sisäkalusteiden joukkoon sujuvasti talven ajaksi. Yllä näkyvässä kuvassa on uudet tiikkipuiset kalusteet sopivat hyvin pienempäänkin tilaan, mutta samasta sarjasta löytyy myös isompaa pöytää. Tuoleja saa käsinojilla tai ilman.


Mukavempaa istuskelua varten sopii hyvin metallinen nojatuoli, jonka irtonaiseen istuintyynyyn saa itse valita kankaan ulkokangasvalikoimasta.


Hauska Sweet-tuoli on tehty PVC:stä ja se todella kestää hyvin kesäsateita.


Terassille voisi rakentaa mukavan oleskelutilan tekonurmella ja sohvapaloilla! Muutama alla näkyvä keraaminen sohvapöytä vielä sekaan, ja rento kokonaisuus olisi valmis.


Keraamisia sohvapöytiä löytyy kolmessa eri koossa, ja ne näyttävät parhaalta toisiinsa yhdistettynä. Värivaihtoina joko vaaleanharmaa tai kaunis liukuvärjätty sininen.


Tämän vuoden sisustustrendeissä on näkynyt vahvasti valkoisen marmorin paluu, ja Gervasonilta löytyykin linjakas marmorinen pöytä. Sen jalat ovat samaa sarjaa tiikkipuisten tuolien kanssa, ja lämmin puu tuo mukavaa kontrastia pöydän vierelle.Lasitetulle  tai katetulle terassille voi myös asettaa tammisen sohvan, joka asettuu muotoilultaan sisä- ja ulkokalusteiden välimaastoon. Sen fiilistä saa muuteltua kangasvalinnoilla klassisesta moderniin.


Valkoinen on aina raikas vaihtoehto. Pvc:stä valmistetut punostuolit kestävät säässä kuin säässä, ja niitä on helppo puhdistaa. Pöytä koostuu keraamisista levyistä, joiden reunoille on jätetty karun kaunis yksityiskohta: valuva maali. Rönsyilevä puutarha saisi ryhdikkään parin näistä kalusteista. Kaikkia näitä saa tilattua meiltä, ja joitakin malleja on liikkeessä esillä. Myös muita kesäkalustemallistoja Gervasonin lisäksi meiltä löytyy, kannattaa piipahtaa kysymään lisää. Jos kaipaat apua kesäpaikkasi suunnittelussa, niin autamme mielellämme sillä palveluihimme kuuluu myös sisustussuunnittelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti