7.11.2013

Casuarinassa tapahtuu

Nyt olisi monta uutta asiaa kerrottavana. Tänään saapui kuormallinen Gervasonin tuotteita, mylläsimme tänään myymälää ihan uusiksi, viikonloppuna vietetään hintojen ilotulitusta ja kynttilätkin tarvitsevat ehdottomasti oman mainintansa.


Otin tänään kuvia myymälän etuosasta, jonka stailasimme tosi vaaleaksi. Paljon valkoista, harmaata ja ryhdikästä mustaa. Gervasonilta tuli pari uutta sohvaa, sohvapöytiä ja tuoleja. Metallinen rautalangasta pyöritelty Filo-pöytä on nerokas. Se on melko suuri, mutta läpinäkyvyytensä ansiosta silti keveän oloinen.


Iki-ihasta Ghost-sohvasta tuli esille jälleen palasohva, tällä kertaa erityisen pitkä versio. Valkoiseen ei koskaan kyllästy, vaan se näyttää aina yhtä freesiltä. Dieselin Foscarinille suunnittelema Fork-jalkavalaisin sopii kivasti sohvan kanssa yhteen, ja taustalla pilkistelevät Jaan Elkenin taulut.


Vastapainoa pehmoiselle sohvalle tuovat Irony-sohvapöydät, jotka on nimensä mukaisesti taottu raudasta.


Metalliset huonekalut ovat hyvä vaihtoehto puisille.


Filo-pöydän halkaisija on metrin. Pöydän alla on harmaa hamppumatto. Takana näkyvä kirjahylly kuuluu Poliformin mallistoon.


Pörröinen lepakkotuoli sopii hyvin alkavaan talveen. Ehdotamme glögikupposta ja takkatulta sen seuraksi. Tuoreet kukatkin toimivat tietysti aina.


Uusi pieni nojatuoli on sekin Gervasonilta. Sitä voi käyttää hyvin ruokatuolina tai työtuolina. Nykyään kun tulee istuttua muutenkin paljon tietokoneen ääressä, niin miksei tekisi sitä mukavasti? Lampe grasin valaisin taipuu moneen asentoon. Ja tuo pöytä on hyvä pieneen tilaan, sillä sen syvyys on vain 45cm.


Saimme hetki sitten myymälään taas suositun bambuvalaisimen. Sen ympärille kääräisty kangas suodattaa valon pehmeäksi. Suuri valaisin sopii yhtä hyvin olohuoneeseen tai makuuhuoneen rauhalliseen tunnelmaan. Miksei ruokapöydänkin päälle. Valaisinta saa useassa eri koossa tilattua.


Skandinaviskin tyylikkäät kynttilät kestävät 70, 100 ja 140 tuntia. Valitse omasi kolmen koon välillä. Sarjaan kuuluu myös adventtikynttilä, johon on numeroitu joulukuun päivät. Kynttilät myydään kauniissa paketeissa, joita on kiva viedä tuliaisiksi pikkujouluihin. Paketeissa lukee eri kielillä kotoisia tekstejä: LÄMPÖÄ, HYGGE, MYS ja KOSE. Pohjoismaisen sisustustyylin omaava osaa varmasti arvostaa näitä kynttilöitä.


Nahkapunoksiset Gray-malliston tuolit tuovat särmää sisustukseen ja mukautuvat istujan muotoihin sopiviksi. Niiden väri on aina harmaa.


Perjantaina ja launtaina vietetään Hintojen ilotulitusta, joka tarkoittaa tietenkin hyviä alennuksia myymälässä olevista tuotteista, ei koske uutuuksia. Tarjolla on myös glögiä ja naposteltavaa. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti