2.7.2012

Bloggaajien suosikit

Viime postauksen kattaus oli tehty erästä erityistapausta varten, juhlimme nimittäin tämän blogin syntymistä bloggaajaporukalla! Vieraina olivat Hima ja Paras aika vuodesta -blogeja pyörittävä Stella, hänen ystävänsä valokuvaaja-bloggaaja MikkoMinna K -blogia pitävä Minna, Char Char and the city -blogin takaa, Avec Sofié -blogin suloinen Sofié sekä More to loven tytöt Mimmi ja Peppi. Pari koiravierastakin oli mukana nuuskuttelemassa paikkoja.

Annoin sisustuksesta kiinnostuneille bloggaajille pienen tehtävän. Jokaisen tuli valita lempituotteensa valikoimasta ja tässä esittelen saamani vastaukset kuvien kera:


Char and the city -blogin Charilla oli vaikeuksia valita vain yhtä suosikkituotetta, joten hän mainitsi muutaman. Hän piti kovasti Societyn pellavakankaista, joita löytyy pöytäliinoina, lakanoina, pyyhkeinä jne. Society on italialainen firma joka valmistaa laadukkaita tekstiilejä. Pellavainen materiaali on tarkoituksella hieman ryppyistä ja sepä onkin sen juju.


Muita Charin lempituotteita olivat kaikki vanhat Kiinasta tuodut puukalusteet sekä alla näkyvät Balilaiset korurasiat. Niiden materiaali on kevyttä ja ohutta metallisekoitetta.Mikon ja Stellan maut menivät hyvin yksiin, ja molemmilla olikin täysin samat lempparijutut. Esitellään nyt vaikkapa Mikon yhteydessä tämä marokkolainen matto, jota he yhdessä Stellan kanssa kutsuivat "persikkamatoksi" sen kauniin haalean persikkaisen sävyn ansiosta.More To Loven Peppi (oikealla) ihastui välittömästi Dieselin mukavaan löhösohvaan, kuten aika moni muukin vieras. Siihen mahtuikin neljä ihmistä hyvin istuskelemaan!


Mimmi taas iski silmänsä turkoosiin Paola Navonen suunnittelemaan erikoisvalaisimeen, jota on olemassa vain tuo yksi kappale. Se on valmistettu Italian huonekalumessuille Baxterin osastolle, ja sieltä se sitten ostettiin meille. Turkoosi lanka on punottu rungon ympärille ja punainen johto luo sähäkän kontrastin valaisimeen.


Minna K -blogia kirjoitteleva Minna tykkäsi lähinnä selkeän mustavalkoisista jutuista. Dieselin musta nojatuoli miellytti neitokaisen silmää kovasti. Sen istuin on nahkaa ja selkänoja punosta, mutta tuolia saa myös tilattua nahkaisella selkänojalla.


Toiseksi Minnan suosikiksi kipusivat Suki Cheeman suunnittelemat tyynyt. Cheeman graafisen etniset kuosit syntyivät vuoden matkustelun jälkeen, kun hän selasi ottamiaan valokuvia läpi ja siirsi tunnelmat kuoseiksi.Avec Sofié -blogin Sofié piti Charin tapaan Societyn pellavaisista tuotteista sekä niistä aiemmin mainituista Balilaisista korurasioista.


Sofié mainitsi myös aiemmin blogissa mainitun venetsialaisista paaluista tehdyn pöydän ja alla olevan Kristalian puujalkaisen Elephant- tuolin suosikeikseen.Divaanille Hima-blogia kirjoittava Stella ihastui Mikon tavoin Dieselin sohvaan, "persikkamattoon" sekä tähän mustanharmaaseen kulutettuun mattoon. Noiden mattojen ideana on se, että ne ovat oikeasti vanhoja kuluneita mattoja, jotka on valkaistu ja värjätty uudelleen. Eli alunperin matto on voinut olla aivan erivärinen! Moroso käyttää niitä paljon kuvissaan.


Mikon Luna-mäyräkoirakin tykkäsi kelliä mustalla matolla!


Ilta oli oikein mukava, kiitokset vielä kaikille bloggaajille vierailusta! Mitäs lukijat ovat mieltä, olivatko bloggaajien suosikeikseen valitsemat tuotteet heidän näköisiään? :)

4 kommenttia:

 1. Hei,
  olen samaa mieltä Stellan kanssa - tykkään älyttömästi noista kulutetuista matoista, joita olen nähnyt teillä eri värisinä sekä Dieselin sohvasta.
  Yhdessä kuvassa näkyy myös pukkijalkainen valkoinen työpöytä. Kysyisin, että mistä se tulee ja minkä hintainen se on?
  Terveisin, Soili

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Soili,
   työpöytä on Kristalian ja se kustantaa 1907e. Tässä vielä linkki Kristalian sivuille, josta näet pöydän ominaisuudet paremmin :)
   http://www.kristalia.it/ita/residential/prodotti.php?area=tavoli&id=150
   Täytyy sanoa että tuo sohva ja matto ovat omiakin suosikkejani aivan ehdottomasti!

   Poista
 2. Tosi upeeta, Peeta, että jaksat panostaa kahteen blogiin! Mielenkiinnolla uusia postauksia odotellen!!!
  -Salli, Kerava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että odottelet innolla uusia postauksia :) Niitä on nimittäin tulossa!

   Poista