21.2.2013

Käy peremmälle

-
Tervetuloa virtuaalivierailulle Casuarinaan! En olekaan laittanut pitkään aikaan kuvia täältä meidän liikkeestämme, joten otin äsken kuvia jotta pääsisitte katselemaan miltä täällä tällä hetkellä näyttää. Pian näyttää nimittäin aika erilaiselta sillä Viveka lähtee sunnuntaina Kiinaan valitsemaan uusia kalusteita. Niin, niitä himoittuja Kiina-kalusteita tulee siis odotettu uusi satsi. Mutta siitä lisää sitten kun kontti saapuu tänne Suomeen. Nyt keskitytään tähän hetkeen ja lokaatioomme Fredrikinkatu kolmessakymmenessä.Tällä loistavalla paikalla olemme viihtyneet jo 14 vuotta. Käykäämme sisään.


Dieselin Cage-valaisinta löytyy useammassa koossa, ja eri väreissä. Hieno kuin mikä.
Oranssi kiinakaappi on todella hyvänkokoinen, ja se voi kätkeä sisäänsä vaikka mitä. Komea kaappi on sivuilta musta, ja kun sen asettaa toisen samanlaisen viereen, ne täydentävät toisiaan hienosti.Erilaiset puiset pikkupöydät on kasattu keoksi ikkunaan näytille.


Liikkeen etuosasta löytyy Poliformin kalusteita, ja tietysti muuta kivaa. Nahkainen lepakkotuoli houkuttelee istahtamaan ja vaalea pikkusohva löhöilemään.


Viininpunainen kelim-matto on Peetan lemppareita. 


Jykevää sohvapöytää etsivä löytää vastauksen tästä vanhasta kiinalaisesta puupöydästä.


Moroson vaalea sohva tulee oikeuksiinsa tummien värien keskellä. Se voisi näyttää myös hyvältä valkoisessa sisustuksessa!


Valkoiseksi maalattu Landon tammipöytä nojaa metallisiin kehikkojalkoihin, joka tekee pöytään teollista fiilistä ja keventää ilmettä.


Keveisiin tinarasioihin saa korut piiloon, ja ne toimivat myös hyvinä lahjarasioina. Marokkolaisia kuppeja löytyy monessa eri värissä, mm. punaisilla ja sinisillä väreillä maalattuina.


Pörröinen lepakkotuoli olisi ihana takan edessä tai vaikka mökillä! Taustalla näkyy Edran muokattava sohva ja kiinalaisia pikkupöytiä.


Punainen pitkä senkki on aika näyttävä, ja se sopisi upeasti vaikka tv-tasoksi.


Dieselin lilaan vivahtavan sohvan ympärille on koottu harmaan sävyisiä nojatuoleja täydentämään kokonaisuutta. Kotiin voisi valita sohvan, ja sitä vastapäätä kaksi nojatuolia.


Flexformin sinisessä sohvassa on samettinen päällikangas. Tältä täällä nyt siis näyttää, lisää kuvia näkee Facebook-sivuiltamme, jonne lisäsin vielä enemmän kuvia kuin tänne. Ja tietysti paikan päällä näkee vielä enemmän, joten tervetuloa käymään!

3 kommenttia:

 1. Hei,

  Minkä valmistajan valkoinen työpöytä näkyy toiseksi alimmassa kuvassa? Löytyykö eri kokoina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Iines!

   Pöytä on Gervasonin Grey-mallistoa, ja sitä saa vain yhdessä koossa. Täältä voit kurkistaa tarkemmat mitat pöydästä: http://www.gervasoni1882.it/en/product/gray-50.html.

   Poista
 2. Onko pörröinen lepakkotuoli lampaantaljalla? Paljonko on hintaa pörröisellä ja nahkaisella lepakkotuolilla?

  VastaaPoista