16.2.2013

Kesä lähestyy, oletko valmis?

-Dedonin uusi kesäkalustemallisto on julkaistu, tässä herkullisia maistiaisia kesäisen huolettomista päivistä, jolloin voi olla mukavasti ulkona mökillä tai patiolla.


Dala-loungetuolia saa kolmessa eri värissä, punasävyisenä, vihreänä ja neutraalin vaaleana.  Samaan sarjaan kuuluu myös kahta eri kokoa olevia pikkupöytiä, ja yksi palli.Dedonilta löytyy myös mattoja, joita voi pitää ulkona.


Valkoisella Pontoon-pöydällä saa luotua ulos raikkaan  fiiliksen, ajattelepa rapujuhlia tämän tukevan pöydän ääressä!


Tribeca-sarjan kalusteet ovat sirojalkaisia, ja niihin voi valita vaikkapa nahan pehmusteiden materiaaliksi. Silloin toki kannattaa huolehtia pehmusteet sateen yllättäessä sisään, mutta pientä sadekuuroa ne eivät kuitenkaan säikähdä sillä tämä nahka on nimenomaan ulkokalusteita varten. Toki myös muita kankaita on valittavissa, kaikkiin kalusteisiin saa valita juuri sellaiset kankaat kuin itse haluaa.Hauskat Fedro-tuolit tuntuvat uhmaavan painovoimaa, mutta kyllä niihin voi nojata. Nämä sopisivat hyvin esimerkiksi laiturilla loikoiluun, ja niitä on helppo kuljettaa ympäri pihaa sopivaa aurinkospottia etsiessä.Mustan kankaan ja vaalean puun yhdistelmä on gaafisen raikas. Värit toimivat myös loistavasti toisinpäin, tummalla rungolla ja vaaleilla kankailla.Viherseinät ovat viime vuosina nousseet pinnalle, ja Dedoniltakin löytyy oma viherseinä-aihio. Kuvassa seinän edessä näkyy valkoinen seinämä, jonka sisällä on ruukkuja ja kasvit pääsevät tarttumaan sokkeloiseen pintaan.


Pirttipöydän toimivuutta kaipaava osaa varmasti arvostaa pitkiä Soho-penkkejä. Rungon värin saa valita joko valkoisena tai tummanruskeana. Saman sarjan pöytään kuuluu siisti lasipinta.


Keveässä Mangrove-sivupöydässä on erikoinen jalka. Valkoista pöytää saa sitäkin kolmessa eri koossa, kuvassa näkyy se kaikkein pienin versio. Sohvan eteen tarkoitetut kahvipöydät ovat hieman matalempia.


Jos mielesi tekee leikkiä puumajaleikkejä, niin Nestrest on valintasi. Pehmeään tyynyillä vuorattuun pesään kelpaa kömpiä päiväunille.


Suomen kesän ollessa kovin lyhyt kannattaa myös miettiä kalusteiden talvikäyttöä. Nojatuolien päälle voi heittää lampaantaljoja lämmikkeeksi, ja katetulla terassilla voi siemailla kuumaa kaakaota lämpölamppujen alla.


Tyylikäs Panama-pöytä tuoleineen on varma valinta. Sen äärellä jaksaa syödä päivällistä pitkän kaavan mukaan perheen tai ystävien kanssa. Pehmustetut tuolit takaavat istumamukavuuden, ja tuoleja saa joko käsinojilla tai ilman. Käsinojattomia tuoleja voi sijoittaa hieman lähemmäs toisiaan pöydän pitkille sivuille, jolloin ihmiset pääsevät helposti liikkumaan. Pöydän päädyissä käsinojalliset versiot voisivat toimia paremmin.


Tässä oli siis vain muutama esimerkki Dedonin kesämallistosta, lisää kuvia voi katsoa Dedonin sivuilta. Meiltä saa tilattua kaikkien mallistojen tuotteita, ja joitakin malleja otamme liikkeeseen esille kokeiltavaksi.

2 kommenttia:

  1. Fedro tuolit ovat mainioita, harkintaan menivät. Nestrest sai sydämeni lämpenemään, hauska ja sievä riiputin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun jätit merkin vierailustasi! Eivätkös olekin hauskoja kalusteita :) Fedro-tuoleja tulee meille liikeeseen, kannattaa tulla koeistumaan.

      Poista