10.9.2012

Aboven avajaiset


Perjantaina juhlittiin Above-näyttelyn avajaisia Katajanokalla. Puheita, tarjoiluja, seurustelua ja tietysti myös näyttelyn ihastelua kuului iltaan. Näyttelystä tuli todella hieno, tässä hieman kuvia meidän osastoltamme.Irina Påttin pellavamassasta valmistetut valaisimet ovat varmasti monelle tuttuja. Hänen uusimmissa valaisimissaan on käytetty paperimassaa. Tarkemmin sanottuna tietosanakirjojen sivuja, läheltä katsottuna kirjaimet erottuvat selkeästi. Valaisimet herättivät kovasti kiinnostusta! Ne sopivatkin tiiliseinälle todella kauniisti.


Edran pörröinen Cipria-tuoli, Moroson pikkupöydät ja nojatuoli, Dieselin jalkavalaisin, Rivan pöytä, Emecon tuoleja, Tolixin vintage-tuoleja, kiinakaappeja, kiinalaisia astioita. Niistä oli meidän osastomme tehty. Mitäs pidätte? Ihan koko osasto ei kuvaan valitettavasti mahtunut, mutta pitäähän sitä jotain nähtävää jättää paikan päällekin.Above on vallannut toisen kerroksen. Jykeville puuortaille oli aseteltu kauniisti valaisimia johdattamaan juhlakansaa yläkertaan päin.Näyttelyn aukioloajat  voi luntata tästä kyltistä!Helsinki Design Weekin perustaja Kari Korkman toivotti vieraat tervetulleiksi ja kertoili designviikon tapahtumista. Nythän on valtavasti muotoiluun liittyviä tapahtumia meneillään, kannattaa kurkistaa Helsinki Design Weekin sivuille josko sieltä löytyisi jotain kiinnostavaa menoa.


Sitten vielä meidän osastoltamme kuvia. Landon keramiikka sai sisäänsä vehreitä kasveja, mm. vadelman oksia. Kasvit piristivät kivasti historiallista tilaa.


Omistajamme Viveka Uusivirta ja Irina Pått poseeraavat Irinan valaisimen vieressä ihanan iloisina.


Kasasimme Xien Dongin keramiikasta näyttävän asetelman kaapin päälle. Riisiposliinista tehdyt astiat näyttävät haurailta, mutta ovat yllättävän kestäviä. Niitä voi jopa pestä tiskikoneessa.


Sisustussuunnittelijamme Mimmu viimeistelemässä kattausta. Aion kertoa hänestä lähiaikoina lisää, tiesittekö että meillä on myös sisustuspalveluita saatavilla?


Itse olen iloinen siitä että olen saanut olla mukana tekemässä tätä näyttelyä. Lauantaina päivystin osastollamme esittelemässä tuotteitamme, ja torstaina olen taas paikalla jos joku haluaa tulla kyselemään jotain. Näyttelyä saa toki myös kiertää rauhassa, lupaan olla häiriköimättä liikaa!

Tällä hetkellä meillä on taas häslinkiä liikkeellä, kun pystytämme sitä LUXLUXLUX-näyttelyä. Tulkaahan piipahtamaan täällä, ja siellä Katajanokalla myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti