26.9.2012

Valaisinnäyttely oli menestys

-
Oma Helsinki Design Weekin tempauksemme LUXLUXLUX-valaisinnäyttely meni oikein hyvin, kiinnostuneita kävijöitä riitti ja valaisinten suunnittelijat ovat tyytyväisiä. Vietimme avajaisia parisen viikkoa sitten, tässä kuvia siltä illalta.


Dunjan ja Cécilen valaisimet oli aseteltu myymälän etuosaan, josta ne näkyivät hyvin ulos. Valaisimet palavat näyteikkunassamme yötä päivää, joten ohikulkijat voivat ihastella valaisimia iltahämärässä.


Pehmeän muotoiset valaisimet herättävät kuulemma usein kysymyksiä paloturvallisuudesta, mutta kankainen materiaali kestää hyvin kunhan muistaa käyttää energiansäästölamppua. Neulotut valaisimet ovat sen verran uusi juttu että ne hieman ihmetyttävät, hyvällä tavalla. Olemme iloisia että saimme esitellä näitä upeita valaisimia!


Valaisimia saa tilattua kauttamme, ja värin saa määritellä itse sillä ne valmistetaan aina tilauksesta. Meillä oli täällä näytillä valkoisia, vaaleanpunaisia ja oransseja valaisimia. Mutta myös vihreitä, sinisiä ja vaikkapa sateenkaaren värisiä on saatavilla.Toinen LUXLUXLUX-valaisinkokoelman suunnittelijoista, Cécile Feilchenfeldt, suunnittelee ja tekee itse myös vaatteita. Nailonista, villasta ja lycrasta valmistetut takit ovat siitä erikoisia, että ne voi pukea ylösalaisin, jolloin kauluksesta tulee muhkea. Allaolevassa kuvassa Cécilellä on yllään yksi näistä neuleista.Teolliseksi muotoilijaksi valmistunut Dunja Weber taas on sunnitellut valaisinten lisäksi näitä laseja, joita hän oli tuonut esille näyttelyyn.


Avajaisjuhlissa saksofonia soittanut William Suvanne ihastutti vieraita. Syksyn tullessa valaisimet ovat taas hyvin ajankohtainen asia kodin sisustamisessa. Meiltä toki löytyy näiden lisäksi satoja muita valaisimia, tervetuloa katsastamaan valikoimaamme. Nyt näyttelyn loputtua näyttelyn valaisimet lähtevät seuraavaan kohteeseen, mutta meille jää muutama LUXLUXLUX-valaisin myymälään ihasteltavaksi sekä ostettavaksi. Kiitokset kävijöille ja nähdään taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti