13.7.2012

Tajunnanvirtaa kaapeissa

u

Dieselin ja Moroson  uusimpiin yhteismallistoon kuuluva Mindstream-kaappisarja toimii joko suurena sekalaisena ryhmänä tai yksittäisinä kappaleina. Kaappien ovissa on erilaisia valokuvia sekä graafisia kuvioita, ja ne luovat hauskoja kontrasteja keskenään.


Konseptin ideana on tehdä stabiileista huonekaluista dynaamisia ja eläväisen näköisiä. Kaapeista saa rakennettua loputtomasti erilaisia visuaalisia kokonaisuuksia oman makunsa mukaan. Niitä voi pinota päällekkäin tai asettaa vierekkäin.


Suunnittelijat halusivat tuoda kaappeihin kaksi eri maailmaa, jotka täydentäisivät toisiaan. Kepeän ja luonnonläheisen, jossa vaaleat värit ja pyöreät muodot hallitsevat. Vaalean vastapainoksi luotiin tummempi kokonaisuus, jossa on vaikutteita underground-maailmasta ja yleisvaikutelma on muutenkin aggressiivisempi. Kaappien simppeli muotokieli antaa printtikuville niiden ansaitseman huomion.


Verhoja, auringonlaskuja, graafisia kuvioita, pilviä, kerrostalomaisemia, television lumisadetta, miksauspöytiä.. Kyllä näiden maailmojen sisällä kelpaa säilyttää tavaraa. Itse hämäännyin eniten tuosta vasemmassa yläkulmassa näkyvästä kaapista, jonka ovessa on kolmiulotteinen valokuva kaapin sisältä! (Kuva yllä)


Meillä ei ole nyt yhtäkään tällaista kaappia liikkeessä esillä, mutta niitä voi kuitenkin tilata.


Kuvat: designboom

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtavia kaappeja, hauskoja yksityiskohtia kuvissa. Luultavasti haluaisin kuitenkin nähdä ihan livenä ennen tilausta.. minkä kokoisia ne ovatkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ehkä meille vielä tilataan näitä esille. Saa nähdä :) Kaapit ovat tosiaan kaikki eri kokoisia, muutamia esimerkkejä mainitakseni 90x60x25, 120x60x25, 60x40x60, 80x50x80 ja 60x50x150.

      Poista