20.7.2012

Sneak peek: näyttely tulossa!

-
Kuva: Ezio Manciucca

Syyskuun alkupuolella Helsinki Design Weekin aikaan järjestämme näyttelyn Casuarinassa. Tänne tulee eräs maailmaa kiertänyt valaisinnäyttely, jonka milanolainen teollinen muotoilija ja pariisilainen tekstiilisuunnittelija ovat luoneet yhteistyönään. Yhteistyö synnytti keveitä ja leikkisiä muotoja. En kerro vielä mitään tarkempaa, vaan kiusaan teitä hieman! Lähempänä näyttelyä kerron lisää asiasta, mutta tässä hieman esimakua tulevasta. Me odotamme näyttelyä innolla ja järjestelyt ovat jo käynnissä. 

Minä jään nyt  viikon lomalle, joten ensi viikolla ei ole tulossa uusia päivityksiä. Palaan kuitenkin blogin ääreen taas sitä seuraavalla viikolla! :) Ihanaa kesää kaikille, olitte sitten lomalla tai töissä.

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä hauskalta tuo kuvassa näkyvä pehmeä valaisin. Kuuluuko se tähän näyttelyyn tulevaan kokoelmaan? Odottelen mielenkiinnolla lisätietoja tästä näyttelystä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuuluu kyllä, ja laitan hieman lähempänä näyttelyä tänne lisää kuvia sekä tietoa! Valaisimet ovat todella hauskoja minunkin mielestäni :) Odotahan vain kun näet lisää.

      Poista