14.8.2012

Casuarina mukana Helsinki Design Weekillä: ABOVE
World Design Capital 2012 -vuoden kohokohta on syyskuussa  järjestettävä Helsinki Design Week. Yksitoista päivää kestävä tapahtuma jakautuu eri puolille kaupunkia, mutta yhtenä päätapahtumapaikkana näyttäytyy Katajanokan Tulli- ja Pakkahuone.


Vuosisadan vaihteessa rakennetun lofthenkisen tilan toiseen kerrokseen avataan päänäyttely Above, jossa mekin olemme mukana! Above esittelee sisustussuunnittelun ajankohtaisimpia kansainvälisiä nimiä ja uniikki vanha tila toimii loistavana kontrastina moderneille huonekaluille. Tila on kunnostettu kesän aikana, ja se avataan nyt ensimmäistä kertaa yleisölle. Kävimme kesäkuussa katsomassa paikkaa, ja se on todella upea. Meidän kalusteemme tulevat sopimaan sinne kerrassaan loistavasti. Valmistelut ovat jo käynnissä, ja odotamme innolla sekä tätä, että samoihin aikoihin liikkeessämme olevaa valaisinnäyttelyä joka sekin on osa Design weekin ohjelmaa. Syyskuusta tulee ehdottomasti vuoden mielenkiintoisin kuukausi. Toivotamme lämpimästi kaikki tervetulleiksi näyttelyihimme! Valaisinnäyttelystä kerron pian lisää.


Aboven lisäksi Tulli- ja pakkahuoneella järjestetään samoihin aikoihin myös muita tapahtumia ja näyttelyitä. Löytyypä sieltä myös mm. kahvilakin paikan päällä pistäytyvien iloksi.Kuvat: ensimmäinen ja kaksi viimeistä Helsinki design week, kaksi keskimmäistä itse ottamiani.

Tulli- ja pakkahuone, Katajanokanlaituri 5, 00160 Helsinki 

Above-näyttelyn avajaiset 7.9.2012 
Näyttely avoinna yleisölle 8.9. - 16.9.2012

2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti tultava paikalle näkemään ja ihastumaan!

    VastaaPoista