2.8.2012

Erikoinen Edra

Favela

Haluaisin esitellä teille italialaisen huonekaluvalmistaja Edran, joka on tunnettu hieman erikoisista, mutta samalla mitä upeimmista kalusteistaan. Edran valikoimaan kuuluu sohvia, hyllyjä, nojatuoleja, pöytiä, tuoleja, valaisimia ja peilejä. Firma perustettiin vuonna 1987 Toscanassa, jossa on rikas kulttuurin, taiteen ja käsityöläisyyden historia. He nojaavat filosofiansa perinteisen käsityöläisyyden ja uusimman teknologian yhdistelmään, jolloin tuloksena on innovatiivisia ja huippulaadukkaita kalusteita, höystettynä kokeneiden kädentaitajien tiedoilla ja materiaalin tuntemuksella.
Cipria

Edra tulee kreikan kielen sanasta "Exedra" joka tarkoittaa kohtaamispaikkaa filosofiselle keskustelulle.
Bois de Rose -kaappi, Brasilia-pöytä ja Jenette-tuolit

Francesco Binfaré toimii Edran pääsuunnittelijana, jonka kanssa omistaja ideoi, filosofoi ja tarkkailee maailmaa. He istuvat yhdessä iltaa ja miettivät mihin suuntaan maailma on menossa. He pitävät myös äärettömän tärkenä Toscanan aluetta, josta monet kuuluisat muotisuunnittelijat tulevat ja jossa mm. Vespatkin suunnitellaan.

Campana

Campanan veljekset päätyivät Edralle lähetettyään Vermelha-nojatuolin prototyypin. Tuoli hiottiin loppuun asti ja siitä tuli suunnaton myyntimenestys, jonka jälkeen veljekset ovat suunnitelleet monia muitakin tuotteita Edralle. Heidän lisäkseen Edralla on myös monia muita suunnittelijoita.
Miraggio
Edran väki arvottaa tutkimuksen ja testaamisen hyvin korkealle, tuotteita testataan ja parannellaan vuosien ajan ennen kuin ne päätyvät markkinoille. He haluavat olla sataprosenttisen varmoja laadusta ja mukavuudesta. Mukavuus onkin se juttu, johon Edra panostaa täysillä. Mitä erikoisimmatkin kalusteet ovat siis aivan varmasti mukavia!

Cotto

Materiaalit valitaan huolellisesti näkö- ja tuntoaistin avulla, luottamalla emotionaalisuuteen. Edra haluaa jatkuvasti etsiä uudenlaisia materiaaleja, meillä on esimerkiksi liikkeessä yksi Sfatto-sohva joka on päällystetty väärinpäin käännetyllä gobeliinimatolla. Asiakas kuitenkin saa aina valita useista vaihtoehdoista mieleisensä, tätä gobeliinisohvaa saa myös valkoisella nahalla tai pehmeillä kankailla. Usein sohvan luonne muuttuukin aivan täysin erilaiseksi materiaalivalinnan myötä. Useat materiaalit onkin suojattu kansainvälisillä patentilla ihan vain Edran käyttöön!

Flap, Diamond collection

Kaikki tuotteet viimeistellään käsityönä, joka tarkoittaa sitä että jokainen tuote on hieman yksilöllinen sarjatuotannosta huolimatta. Tällä tavalla saadaan huomioitua pienimmätkin yksityiskohdat ja varmistetaan mahdollisimman korkea laatu.


Mummy

Edra on siis huippuunsa hiottua teknistä laatua sekä emotionaalisesti valittuja muotoja ja materiaaleja! He voittivat juuri Most Innovative Company 2011 -gaalan ykköspalkinnon, täten ollen vuoden 2011 innovatiivisin yritys. Casuarina haluaa esitellä erikoisia ja innovatiivisia kalusteita, ja siksi meillä on Edraa myynnissä :)


Passaggi

Edran sivuille pääset tästä.

2 kommenttia:

  1. Kreisi diskosohva ja nuo muumiotuolit on hauskoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuollaisia timattisohvia on mennyt Arabimaahan erään kuninkaallisen tyttären häihin! Ja meillä on myymälässä yksi tuollainen Mummy-tuoli luumun värisenä, saa tulla testailemaan :)

      Poista