19.10.2012

Koti järjestykseen hyllyjen ja kaappien avulla

-
Saamme marraskuun alussa liikkeeseemme kattavan valikoiman Italiaisen Poliformin laadukkaita kalusteita. Heitä löytyy huonekalujen lisäksi muunneltavia hylly- ja kaappijärjestelmiä, joista saa suunniteltua juuri itselleen sopivan kokonaisuuden.


Järjestelmistä saa koottua mm. kirjahyllyjä, tv-tasoja, vaatekaappeja sekä vaatehuonekokonaisuuksia. Mitat, pintamateriaalit ja yksityiskohdat saa valita itse tarpeidensa mukaan. Niistä saa koottua koko seinän kokoisia suuria kokonaisuuksia tai sitten voi valita vaikka vain muutamasta moduulista koostuvan kaapin tai yksittäisiä hyllyjä.


Materiaaliksi saa valita puun, lasin tai maalipinnan. Vaatekaappien sisälle saa valittua erilaisia melamiinipintoja. Värivaihtojakin on miltei rajattomasti ja niistäkin saa valita joko kiiltävän tai mattapinnan.


Kaapeilla saa jaettua suurempaa tilaa helposti pienempiin osiin. Yllä on käytetty suuriovisia kaappeja seinämäisinä elementteinä ja avohyllyt päästävät valoa läpi säilyttäen avaran tilan tunnun. Sisustussuunnittelijamme Mimmu auttaa kokonaisuuksien suunnittelussa.


Kirjahyllyjä saa eri hyllyleveyksillä ja -korkeuksilla ja erilaisilla ovimalleilla.  Hyllyjen väliin voi myös yhdistää  seinäpaneelin, johon saa räätälöityä kotiteatterin. Paneelin saa valittua hyllyjen värisenä, joka yhteinäistää hyllykokonaisuutta. Kaappeihin ja paneeleihin saa siistit johtojen vientiin tarvittavat aukotukset.


Seinään kiinnitettävät kaapit ovat käteviä, jos haluaa päästä imuroimaan tason alta. Jalaton tv-taso on myös ilmavan näköinen vaihtoehto lattialla oleville versioille. Tv-tason pariksi voi valita erivärisen avohyllyn. Taso voi olla lyhyt tai pitkä oman olohuoneen koon mukaan, pitkä ja yhteinäinen tv-taso antaa tilalle linjakkuutta ja korostaa arkkitehtoonisia muotoja.


Jos kodissa ei ole paljoa tilaa, on kapea kirjoituspöytä hyvä valita. Tässä kuvassa työtaso on valittu samasta materiaalista kuin seinähyllyt, ja työtaso kiinnitetään seinään. Pöydän sisällä on tukiranka, joka tekee pöydästä tukevan eikä jalkoja ei tarvita. Kontrastin puulle luo kiiltävä lattialla oleva matala laatikosto.Vaatekaapeistakin löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja, ja erityylisillä ovilla saa vaihdettua ilmettä ja käytännöllisyyttä täysin.


Löytyy sekä liukuovia, taittuvia ovia että tavallisia kaapin ovia. Liukuovet sopivat hyvin esimerkiksi kapeaan tilaan ja sarana-oviin saa sisäpuolelle vaikkapa peilin.


Hukkatilaa ei synny, kun suunnittelee laatikoiden, hyllyjen ja tankojen suhteen tarkasti omien tarpeiden mukaisesti. Rohkea sisustaja valitsee lasiset kaapinovet, jolloin kaapin sisus kannattanee pitää hyvässä järjestyksessä. Muodista kiinnostunut sisustaja voisikin valita kaappikokonaisuuteen yhden lasioven, jolloin kyseiseen kaappiin voisi rakentaa aina kauden väreistä koostuvan vaatekokonaisuuden!


Kaappeihin saa ulosvedettäviä tankoja, erikokoisia laatikostoja, sisäänrakennettua valaistusta ja peilejä.


Poliformin kalusteetkin ovat muunneltavia. Tätä Grace-tuolia saa myös esimerkiksi nahkapäällisellä ja vaaleilla jaloilla, jolloin se on jo kuin aivan eri tuoli.Tuolien lisäksi kalustevalikoimaan kuuluu ruokapöytiä, nojatuoleja, sänkyjä, sohvapöytiä, sohvia, sivupöytiä, peilejä sekä muutamia valmiiksi suunniteltuja laatikostoja ja kaappeja.


Kokeileva sisustaja ottaisi Santa Monica -nojatuoliin värikkäät tereet yksityiskohdiksi, mutta klassisempi sisustaja valitsee sen kokonaan yksivärisenä.Muhkeaa Tribecca-sohvaa odotamme jo innolla liikkeeseen saapuvaksi. Sirot jalat keventävät sohvan kokonaisilmettä.


Poliformilla on myös keittiöitä, jotka kuuluvat Varennan kokoelmaan. Keittiöt ovat tyyliltään modernin linjakkaita ja melko massiivisia.


Marraskuun alussa pääsee tutustumaan Poliformiin liikkeessämme. Poliformin sivuilta löytyy enemmän tuotteita ja kuvia.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivannäköisiä ja inspiroivia kuvia on blogisi täynnä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitämme :) Mukavaa kuulla että viihdyt blogimme parissa! Huomasithan että meillä on myös myymälä, josta löytyy näitä tuotteita?

      Poista