9.10.2012

Teixidors

.
Meillä on kesästä lähtien ollut myynnissä Teixidorsin vilttejä, petivaatteita ja pyyhkeitä. Nyt uutuutena saamme valikoimiimme kashmirvillaisia huiveja sekä hansikkaita. Ajattelin nyt hieman kertoa Teixidorsista, sillä tarinat tuotteiden takana ovat meille tärkeitä ja uskomme että ne kiinnostavat asiakkaitammekin yhtä paljon.


Teixidors on espanjalainen 30 vuotta sitten perustettu yritys, joka käyttää parhaimpia raaka-aineita ja työllistää vammaisia kouluttamalla heidät ensin artesaaneiksi. Artesaanikolutuksen jälkeen he ovat ammattilaisia, jotka valmistavat käsin Teixidorsin yksilölliset tuotteet. Toiminnassa on mukana myös sosiaalityöntekijöitä. Raaka-aineina käytetään eurooppalaisia luonnonmateriaaleja: ekologista merinovillaa, kashmirvillaa, pellavaa, silkkiä, mongolialaista jakkia ja bambua.


Meillä kävi tänään Teixidorsin edustaja esittelemässä näitä uusia shaaleja, huiveja ja käsineitä. Ihastuimme kaikki edustajan päällä olleeseen kashmirvillaiseen ponchoon, jollainen näkyy tuossa ylläolevassa kuvassa. Se oli pehmeää ja ohutta materiaalia, ja leikkauskin oli yksinkertaisen kaunis. Tilasimme niitä viininpunaisena, siniharmaana, vihreänä ja punaoranssin värisenä. Viveka tykästyi tyylikkääseen siniharmaaseen, Peeta syksyn muotiväriin viininpunaiseen ja Mimmu lämpimään oranssiin.


Teixidorsin uusin aluevaltaus ovatkin nämä asusteet, ja kokoelmaan kuuluu myös kashmirvillaisia hansikkaita joita on neljää eri mallia, myös miehille omansa. Me tilasimme näytille pitkävartisia versioita (kuvassa lyhytvartiset). Hansikkaita saa harmaina, punaisina ja vihreinä. Vaikka meillä ei olisikaan kaikista malleista näytteitä liikkeessä, niin kaikkia nettisivuilla näkyviä tuotteita saa tilattua kauttamme.


Hansikkaissa on erikoisuutena punaiset yksityiskohdat, jolloin harmaiden haskojen kanssa sopii hyvin punainen huivi kaulaan. Pehmeät kashmirvillaiset huivit ovat kokoa 50x200cm.

Asusteiden lisäksi Teixidorsilla on ihania villaisia vilttejä, pellavaisia verhoja ja monia muita tuotteita. Meillä on liikeessä yksi tuollainen munakoison värinen viltti, joka pilkistää tuosta ylläolevasta kasasta toiseksi alimmaisena.


Kaikki kuvat ovat Teixidorsin sivuilta.

Facebook-sivullamme on video, jossa esitellään merinovillan tuottajatila. Käykää sieltä katsomassa jos haluatte nähdä lisää. Ja tervetuloa tietysti myös liikkeeseen ihastelemaan laadukkaita materiaaleja, käsin koskettelemalla niistä saa parhaan käsityksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti