29.6.2012

Kaunis kattaus kruunaa hyvät tarjoilut


Laitoimme eilen pöydän koreaksi iltaa varten. Haimme mansikoita, kukkia ja viinejä, pienet herkut tilasimme. Katoimme pöytään kauniita valkosia tarjoiluastioita, jotka toimivat loistavasti naposteltavien alustana. Pionit näyttivät todella ihanilta vanhojen kirjojen vieressä!


Kotimaisia mansikoita saa vihdoinkin, kyllä niitä kannattikin odottaa! Ovat sen verran makoisia.


Suloiset servetit toistivat kivasti mansikoiden värejä ja ovat kivan kesäisiä. Metallinen kevyt rasia piteli servettejä.


Tunnelmaa luodaksemme sytytimme kynttilöitä marokkolaisiin lyhtyihin, joiden metallin kiilto toi juhlavuutta kattaukseen.


Jälkiruoaksi sai herkutella suklaisia kuppeja, jotka oli täytetty mansikkamoussella.


Suolaista puolta edustivat erilaiset leivät, joiden päällä oli mm. brie-juustoa ja kylmäsavulohta. Nam! Nämä juustoiset olivat omia lemppareitani.


Lohileivätkin menivät hyvin kaupaksi.


Tarjoiluastiat olivat juuri täydellisen kokoiset tilatuille herkuille, kaikki sopi kuin nakutettu!


Marokkolaiset teekupit toimivat hyvin juomalaseina, eilen ei etiketistä välitetty.


Vesikin näyttää juhlavammalta kun kannuun tipauttaa pari mansikkaa! Ja nuo vanhat kirjat rekvisiittana ovat kyllä lyömättömät.Tässä tulee nälkä uudelleen kun katselee näitä kuvia! Ensi kerralla kerron enemmän illasta ja vieraista, meillä oli nimittäin aika mielenkiintoisia tyyppejä käymässä täällä.

4 kommenttia:

 1. Näyttää kerrassan upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mekin tykätään kovasti tuommoisesta vähän rennommasta kattauksesta :)

   Poista
 2. Minkä hintaisia nuo valkoiset lautaset ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo suuret neliönmuotoiset tarjoilulautaset maksavat 120e, pienemmät vastaavanlaiset ovat 84e / kpl (ei näy kuvissa). Mansikoiden alla näkyvä tarjotin maksaa 150e. Meiltä löytyy myös lisää samaa sarjaa olevia pienempiä lautasia ja mukeja sekä muita kupposia, jotka ovat edullisempia. :)

   Poista